Merken en vestigingen:
Fiat | DEVENTER

Fiatdealer De Snipperling sponsort Team Yngling

donderdag 6 december 2012

Team Yngling NED 329 is een zeilteam dat zowel nationaal als internationaal wedstrijden vaart. Drie jaar geleden zijn de drie studerende dames voor het eerst samen in deze wedstrijdboot gestapt. De wedstrijden zijn in heel Nederland. In mei dit jaar nam het team tevens deel aan de Europese Kampioenschappen in Italië. Voor de wedstrijden ligt de boot vaak al op locatie: bijvoorbeeld in de haven van Lelystad, om te trainen. Deze havens zijn met openbaar vervoer niet te bereiken. En dan hebben we het nog niet over alle materialen: van zeilen tot zeilkleding die vervoerd moeten worden.

Fiatdealer De Snipperling BV in Deventer heeft het team ter sponsoring een jaar lang een prachtige Fiat 500 aangeboden met op de auto de tekst "Altijd de juiste koers varen". Team Yngling NED 329 is enorm blij met dit fijne autootje. Misschien zou je het van de buitenkant niet verwachten maar er past heel veel in. Drie teamleden met hun zeiltassen (dames nemen veel mee voor een weekend), zeilspullen en droge kleding! Alles gaat elk weekend weer mee in de Fiat. Van Friesland naar Limburg en dan weer van Zeeland naar Noord-Holland, overal brengt de Fiat 500 het zeilteam naar toe. Team Yngling NED 329 is Snipperling BV enorm dankbaar voor deze sponsoring omdat het dit jaar voor het team mogelijk is om zoveel evenementen te zeilen. Eerder was het vaak heel lastig om vervoer te regelen. Maar door de Fiat 500 heeft het team dit jaar – en ook afgelopen jaar – een fantastisch wedstrijdjaar met veel evenementen.

Team Yngling NED 329 heeft van al deze vaaruren veel geleerd en er is een stijgende lijn te zien in de resultaten. Het team streeft net als de Snipperling BV naar zo goed mogelijke resultaten. Niet voor niets staat er op de auto "Altijd de juiste koers varen".