Merken en vestigingen:
Fiat | DEVENTER

Mobiliteitsoplossingen op maat!

vrijdag 12 april 2013

Mobiliteitsoplossingen op maat!

Plezierige en zorgenvrije mobiliteit voor iedere ondernemer – dat is onze filosofie. Die kunnen wij ook voor uw bedrijf of organisatie toepassen. Want uw auto’s worden intensief en professioneel gebruikt.

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met kostenbeheersing. Uw autokosten zijn een belangrijke kostenpost. Maar wij hebben al bewezen dat autokosten prima te beheersen zijn. Dankzij de scherpe kilometerkostprijs en de goede restwaarde van Fiat. Tel daarbij op de ongekende mogelijkheden om uw Fiat op maat samen te stellen. Dat maakt iedere aankoop van een Fiat personen- of bedrijfsauto tot een investering!

Autobedrijf De Snipperling speelt met het brede gamma eigentijdse Fiat personen- en bedrijfsauto’s een actieve rol in de zakelijke markt. Het marktaandeel van Fiat in de zakelijke markt neemt ook in deze regio sterk toe. Wij werken professioneel samen met ondernemers; partner zijn in mobiliteit staat hierbij centraal. U en uw medewerkers moeten te allen tijde mobiel zijn. Daarom denken en werken wij met u mee aan concrete mobiliteitsoplossingen. Denkt u maar aan advies en maatwerk bij het samenstellen van uw personen- of bedrijfsauto’s met specifieke opties, accessoires en carrosserieaanpassingen. Verder bieden wij een totaalpakket aan lease- en financieringsvormen, eventueel in combinatie met een onderhoudscontract.

Ondernemers stellen doorgaans alles in het werk om de belangen van hun klanten te dienen. Niets mag hen daarbij in de weg staan. En dus moeten ze altijd en overal beschikken over goede producten, goed personeel, professionele apparatuur én ... betrouwbare bedrijfsmiddelen. Efficiënt zakendoen' is evenwel lang niet overal vanzelfsprekend. Wij weten wat ondernemers bezighoudt. Én beseffen dat mobiliteit niet de enige, maar wel een héél belangrijk bedrijfsmiddel is. Onze dienstverlening hebben wij daar helemaal op afgestemd.

Natuurlijk investeren wij ook graag in u. Als ondernemer moet u bezig zijn met uw kerntaken. U wilt geen beslommeringen rond uw bedrijfsauto’s of daarin extra tijd steken. Uw tijd is kostbaar. Daarom bieden we u behalve een compleet pakket aan producten ook specifieke dienstverlening. Onze accountmanager, Erik Heering, behartigt alle belangen voor de zakelijke rijder en komt graag met u kennismaken – of uw bedrijf of organisatie nu klein, middelgroot of groot is. Hij staat voor u klaar en is het aanspreekpunt voor u, de ondernemer, wagenparkbeheerder en zakelijk rijder. Wilt u weten wat hij voor u kan betekenen? Bel hem dan nu op telefoonnummer 06 20394531. Een e-mail sturen kan ook: info@snipperling.